Mierc..." />

Vremea se răceşte. Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

Miercuri, în jumătatea de est a ţării vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările se vor accentua şi, în special în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, vor fi ploi ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse în Moldova şi zona Carpaţilor Orientali, unde cantităţile de apă vor depăşi izolat 25…30 l/mp şi local în Muntenia, Dobrogea şi estul Transilvaniei. foto

Vor fi condiţii pentru căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil la parţial noros, iar ploile izolate. Valorile de temperatură vor continua să scadă în aproape toate zonele, vremea devenind chiar răcoroasă în vest, nord-vest şi centru, cu maxime de la 18…20 grade în Dealurile de Vest până la 29…30 de grade în Bărăgan şi Podişul Dobrogei. Minimele termice se vor încadra între 8 şi 18 grade, uşor mai ridicate pe litoral. 

În București cerul va fi variabil miercuri, cu înnorări temporare şi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua anterioară, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade. (Mediafax)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − two =