<..." />

Volkswagen recheama peste 2,6 milioane de vehicule pe plan mondial

Volkswagen a anunțat una dintre cele mai mari rechemări din istoria sa: 2,64 milioane mașini, problemele fiind legate de uleiurile folosite la transmisie și de posibile componente nefuncționale la nivelul farurilor. China este țara în care sunt vizate cele mai multe mașini, scrie Bloomberg. foto

Peste 1,6 milioane de mașini vor fi chemate pentru ca uleiurile sintetice folosite la cutiile de viteze să fie înlocuite cu uleiuri minerale, existând pericol de scurtcircuit. Sunt afectate modelele ce au cutii de viteză cu dublu ambreiaj de la mărci precum Volkswagen, Audi, Skoda și Seat, majoritatea mașinilor de pe listă fiind în China. 

Din acțiunea de recall fac parte și 800.000 de mașini Volkswagen Tiguan la care, din cauza unor siguranțe defecte, pot apărea probleme la funcționarea farurilor. Modelele vizate au fost produse între 2008 și 2011.

O alta problemă, ce afectează 239.000 de camionete Volkswagen Amarok, tine de posibile fragilități la nivelul conductelor de combustibil, existând pericolul unor scurgeri. (Hot News)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + eleven =