UTLC ERA a adăugat 5 noi destinații europene pe Noul Drum al Mătăsii

Operatorul de transport feroviar UTLC ERA a adăugat cinci noi destinații în Europa de Noul Drum al Mătăsii de la începutul acestui an – Burghausen, Ludwigshafen și Sassnitz (Germania), Vilnius (Lituania) și Gliwice (Polonia).

Compania, care furnizează servicii de transport containerizat de marfă, operând trenuri bloc regulate pe ruta China-Europa_China prin Kazakhstan, Rusia și Belarus, își extinde astfel rețeaua. De asemenea, orașul Shilong, din China, provincia Guangdong, o destinație tradițională pentru transportul maritim, a fost adăugat în rețeaua UTLC ERA.

Volume record în aprilie

În 2019, operatorul rus, care deține aproximativ 80% din cota de piață pe secțiunea cu ecartament larg (1.520 mm) a Noului Drum al Mătăsii, a operat peste 600.000 TEU pe ruta Europa-China-Europa.

Potrivit IL, in primele patru luni din 2020, UTLC ERA a transportat 108.000 TEU, 33.000 în direcția Europa-China și 75.700 TEU din China către Europa. Luna aprilie a însemnat o creștere record a volumelor de marfă, operatorul transportând 41.200 TEU, dublu față de aceeași perioadă a anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =