Honda a reuşit să actualizeze mod..." />

Ultimul facelift Honda CR-V

Honda a reuşit să actualizeze modelul CR-V fără a schimba, la prima vedere, mare lucru. De fapt, îmbunătăţirea la nivel de detaliu pare să fi fost dezideratul inginerilor.

Orice clasament al fiabilităţii autoturismelor include în partea superioară modelele Honda. E greu să găseşti vreun pasionat de maşini care să nu pună în primele zece modele dorite cel puţin unul aparţinând mărcii nipone.

Mai mult chiar, în Europa, unde sora premium, Acura, este aproape necunoscută, Honda este deseori pusă pe aceeaşi treaptă cu BMW, Mercedes-Benz sau Audi.

Deşi niponii nu fac prea mare tevatură cu titulatura de marcă premium, oricine a avut posibilitatea de a parcurge câteva sute de kilometri la bordul unei maşini aparţinând acestui brand a înţeles că între premium şi Honda nu poţi pune decât semnul egal.

Cum ambianţa premium se simte cel mai bine atunci când spaţiul din maşină este mai mult decât suficient, modelele Accord şi CR-V sunt cele care trebuie să poarte stindardul mărcii nipone în lupta cu rivalii de pe piaţa europeană.

1 comment

  1. Triocar

    excelente mașini, nu mi-au făcut niciodată probleme! Vă mărturisesc că cel mai deranjant lucru mi se pare creșterea constantă a dimensiunilor de la o generație la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 12 =