Ucraina: În regiunea Odesa sunt menținute restricțiile de circulație pentru camioane

Autoritățile ucrainene au anunțat în seara zilei de luni, 9 ianuarie, că deszăpezirile pe drumul internațional M-15 Odesa – Reni au ajuns până în orașul Ismail. Traficul a fost deblocat doar pentru autovehiculele ușoare. Porțiunea dintre Ismail și Reni (frontiera cu Republica Moldova) rămâne închisă pentru toate tipurile de vehicule. foto

„Meteorologii au anunțat vreme nefavorabilă și pentru ziua de 11 ianuarie – din nou va ninge puternic și va fi vânt. Vin cu o rugăminte către locuitorii din raioanele de sud ale regiunii: în următoarele două sau trei zile nu iasă din localități. Turiștilor care se întorc din Bulgaria și România li se recomandă să treacă prin Republica Moldova pe șoseaua Căușeni (Moldova) – Starokozache (Ucraina), sau prin raioanele de nord ale Moldovei și Ucrainei”, a scris vicepreședintele Consiliului Regional Odessa, Iuri Dimcioglo, pe pagina sa de Facebook.

Ministerul Afacerilor Externe din România informează că cetățenii români, afectați de situația specială din regiunea Odesa, pot suna la Consulatul General la Odesa (tel. mob. de permanență +38 095.541.27.88, de tel. fix +38 048. 725.03.99) și la telefoanele de urgență prezentate de administrația locală – 102 sau (0380) 779- 40-61.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − 9 =