Ucraina a intensificat controlul la frontiera cu Belarus și Moldova

Ucraina a sporit controlul asupra transportatorilor auto de mărfuri și pasageri la frontiera cu Republica Moldova şi Belarus. Potrivit unui comunicat al Ministerului Infrastructurii din Ucraina, din luna iunie până în septembrie, la punctele de trecere la graniței din regiunile Volînsk, Jitomir, Rovensk, Cernigov, precum şi în regiunile de sud ale Ucrainei, transportatorii din cele două țări vecine vor fi verificați dacă respectă legislaţia. foto

Angajaţii Inspectoratului general auto, în comun cu Serviciul internaţional al transporturilor auto din Ucraina, au fost împuterniciți să verifice respectarea de către şoferi a regimului de viteză, precum și a celui de muncă şi odihnă.

Potrivit Administraţiei de Stat a Transporturilor Auto din Ucraina, în perioada verii, numeroase companii transportă ilegal călători spre locurile de agrement din regiunile de sud ale ţării.

Datele statistice arată că de la începutul sezonului estival până pe 18 iunie, fluxul de turişti în Ucraina a depăşit 1 milion de persoane. Aceștia vin în special din Rusia, Belarus şi Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =