Şoferii firmel..." />

Transportatorii din Cluj, verificaţi de Poliţie

Şoferii firmelor de transport public de persoane din Cluj au fost verificați de poliţişti, care în numai trei zile au dat amenzi de aproape 60.000 de lei. Pe lângă asta, poliţiştii clujeni au constat şi şase infracţiuni. foto

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, în perioada 18-20 octombrie 2013 au fost verificate 968 de autovehicule. 

„Au fost verificate 968 autovehicule, fiind constatate 6 infracţiuni. Poliţiştii au aplicat 315 sancţiuni contravenţionale, dintre care cele mai multe (307) vizând încălcări ale prevederilor legale în domeniul circulaţiei rutiere. Pentru nerespectarea timpilor de conducere şi odihnă au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, iar pentru încălcări ale normelor privitoare la licenţa operatorilor de transport persoane au fost aplicate 2 sancţiuni. Valoarea totală a sancţiunilor este de aproximativ 59.000 lei”, informează IPJ Cluj.

În timpul desfăşurării acţiunilor, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, potrivit documenului citat, poliţiştii clujeni vor continua aceste acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =