Transportarea în siguranță a alcoolilor periculoși cu ajutorul companiei AsstrA

Etanolul sau – așa cum se numește adesea, alcoolul – este o substanță monohidrică cu formula C2H5OH. În condiții standard, este un lichid volatil, inflamabil și incolor. Alcoolul etilic este o componentă indispensabilă a mai multor produse, inclusiv antiseptice și conservanți, combustibili și solvenți, precum și parfumuri și alcool.

Domeniul de aplicare al unui lichid care conține alcool este determinat de procentul de alcool și aditivii pe care îi conține. Un lichid cu alcool de 100% se numește alcool absolut, deoarece nu conține apă. Alcool pur sau rectificat sau este 95,57% etanol și 4,43% apă. Alcoolul pur este utilizat la fabricarea antisepticelor și dezinfectanților. Lichidele cu un procent ridicat (85-95%) de alcool sunt utilizate în industria alimentară și medicală. Soluțiile care conțin 80-85% alcool sunt utilizate în mod regulat în industria chimică.

Rusia rămâne cel mai mare producător de alcool etilic, producând o șesime din oferta mondială. Este considerat un produs strategic în Rusia și, atunci când exportă etanol, transportatorii CSI trebuie să obțină permise în conformitate cu legislația rusă. Mărfurile sunt verificate cu atenție în timpul vămuirii și, de asemenea, sunt posibile inspecții.

Alcoolii sunt clasificați drept mărfuri periculoase care trebuie transportate în conformitate cu normele stabilite. Șoferii și vehiculele primesc permise de confirmare pentru transportul mărfurilor periculoase. Echipa grupului de companii AsstrA-Associated Traffic AG și partenerii de transport respectă necondiționat cerințele ADR internaționale.

Alegerea materialului rulant pentru transportul alcoolului etilic este determinată de caracteristicile mărfii. Transportul implică în mod obișnuit cisterne din oțel inoxidabil de 30-31 m3 sigilate, izolate termic și echipate cu dispozitive de drenaj.

„Avem sucursale în 23 de țări și o rețea de parteneri pe care o construim de peste 25 de ani. Aceasta înseamnă că, practic pentru orice tip de cerință de transport, clienții AsstrA au la dispoziție o gamă largă de antreprenori. Atunci când clienții trebuie să transporte alcool etilic din Rusia către Uniunea Europeană, ca parte a acordului, oferim întotdeauna consultanță înaintea proiectului și asistență de specialitate în fiecare etapă a procesului. De asemenea, putem oferi o gamă largă de alte servicii, inclusiv asistență vamală și garanții financiare pentru transportul produselor accizabile ”, spune Andrej Kleshch, șeful Diviziei de Logistică Lichidă la AsstrA.

 

 

by asstra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 12 =