Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu ..." />

Trafic restricționat pe DN 7

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Valcea – Sibiu se va desfasura cu restricții, timp de trei săptămâni, începând de marți, 19 iunie, între orele 8:00 și 17:00, din cauza unor lucrări de curățire a versanților de bolovani pentru a preveni căderea acestora pe șosea. Circulația rutieră va fi închisă temporar, în reprize de circa 15 minute, urmând să fie reluată până la defluirea traficului. foto

„Începând de marți, pe DN 7 (E 81), în județul Valcea, între km 198+700 m și 237, se execută lucrări de curățire a versanților de bolovani pentru a preveni căderea acestora pe partea carosabilă, motiv pentru care pe acest tronson de drum, se instituie restricții de circulație cu respectarea semnalizărilor în vigoare.

Restricțiile de circulație se aplică pentru o perioadă de aproximativ trei săptămâni, în intervalul orar 8:00 – 17:00”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Polițiștii recomandă participanților la trafic ca în cazul în care vor tranzita această zonă să circule cu atenție și să-și rezerve o perioadă suplimentară de timp pentru parcurgerea acestui tronson de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − 5 =