Aut..." />

Trafic reluat la punctul de trecere a frontierei Giurgiu

Autoritatile de frontiera din Bulgaria ne-au informat prin Centrul Comun de Contact Romano-Bulgar de la Giurgiu ca, incepand cu data de 09.02.2012, nu mai exista nicio restrictie privind traficul autovehiculelor cu o masa mai mare de 10 tone prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

De asemenea, a fost reluat si traficul autovehiculelor prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pe timp de zi, cu ajutorul Impingatorului Giurgiu 4, avand avizul Oficiului de Capitanie Calafat.

Ca urmare a acestui fapt, conducerea I.T.P.F. Giurgiu a dispus masuri de suplimentare a personalului care isi desfasoara activitatea in punctul de trecere a frontierei pentru evitarea aglomerarilor si realizarea unui control operativ si fluent. Totodata, politistii de frontiera vor acorda in permanenta sprijin participantilor la trafic si impreuna cu autoritatile competente vor actiona in comun in vederea interventiei in caz de urgenta.

BULGARIA, ora 11:
·         Vehiculele mai mici de 10t pot circula prin punctele de control de la Durankulak si Kardam in ambele sensuri.
·         Camioanele nu pot trece prin punctul Kapitan Petko Voyvoda la granita cu Grecia.
·         Punctul de frontiera Zlatograd opereaza normal.
·         Punctul de frontiera Kapitan Andreevo intre Bulgaria si Turcia e inchis.
·         O coada de camioane de cca 600 m asteapta in punctul Lesovo sa iasa din Bulgaria catre Turcia. Dinspre Turcia spre Bulgaria camioanele asteapta pe o linie de 4 km.
BULGARIA, ora 13 :
·         Traficul vehiculelor mai mari de 10t a fost restabilit in 6 judete : Ruse, Burgas, Shumen, Razgrad, Dobrich si Varna,
·         Aceste vehicule NU pot circula in Silistra si Haskovo !

Comunicat al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + sixteen =