Termenul pentru ofertele la autostrada Comarnic-Braşov a fost amânat

CNADNR a amânat cu o lună, până la 15 noiembrie, data pentru depunerea ofertelor finale pentru construirea autostrăzii Comarnic-Braşov, după ce investitorii interesaţi de proiect au solicitat extinderea termenului. foto

„Constructorii au solicitat amânări de 60 de zile, de 90 de zile, motivând termenul prea scurt, şi i-am înţeles, pentru că ştiu că au bănci în spate. Pentru a fi siguri că avem ofertele le-am aprobat extinderea termenului cu o lună. Contractul va fi semnat în acest an”, a declarat directorul general al CNADNR, Narcis Neaga. 

Şeful CNADNR anunţase la finele lunii septembrie că aşteaptă în două săptămâni ofertele finale de la cei trei investitori interesaţi de construcţia autostrăzii, iar câştigătorul ar putea fi desemnat la finalul lunii acestei luni.

Pentru tronsonul de autostradă Comarnic – Braşov ofertele pentru preselecţie la dialog competitiv au fost depuse în februarie, pe listă fiind înscrise compania China Communications Construction şi asocierile Spedition UMB-Tehnostrade, Vinci – Strabag – Aktor şi Impregilo – Salini. La începerea etapei dialogului competitiv, în perioada mai-iunie, China Communications Construction şi-a anunţat retragerea din cursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 9 =