Tema hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac va fi, anul acesta, carnavalul

Organizatorii unicului hotel de gheaţă din sud-estul Europei, cel de la Bâlea Lac, anunţă că tema de anul acesta va fi carnavalul, construcţia urmând să înceapă în 1 decembrie, dacă vremea va permite acest lucru. foto

Turiştii au început să facă rezervări la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac încă din timpul verii, iar până acum au fost făcute aproximativ 200 de rezervări.

Potrivit Adelinei Grigororoiu, directorul de marketing al hotelului, aproximativ 80% din rezervări au fost făcute de turişti străini. Preţul unei camere duble, atât în perioada sărbătorilor de iarnă, cât şi în restul sezonului este de 300 lei pe noapte, respectiv 400 lei pe noapte la iglu. 

Tema de anul acesta a construcţiei de gheaţă va fi carnavalul, lucrările urmând să înceapă în 1 decembrie dacă vremea va fi favorabilă.

„La Bâlea Lac a început încet să îngheţe, au fost şi câţiva fulgi de zăpadă, iar dacă vremea va fi favorabilă, construcţia hotelului va începe în jur de 1 decembrie”, a declarat aceasta.

Dacă totul merge conform planului, hotelul va fi deschis pe 25 decembrie, ca în fiecare an.

Hotelul va avea 12 camere, fiecare fiind decorată în funcţie de câte o temă legată de carnaval, de la camera secretelor, tărâmul dulciurilor, la măşti de carnaval şi arlechini. Cele trei igluuri anexate hotelului vor avea drept temă Rio de Janeiro, Veneţia şi Berlin… citește tot pe www.ronduldesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 7 =