Tarom creşte numărul de zboruri spre destinaţii externe şi va opera zboruri charter

Compania aeriană de stat Tarom a deschis sezonul estival în aviaţie cu noile zboruri pe Bucureşti-Moscova şi Iaşi-Tel Aviv, iar în iunie va inaugura alte două zboruri Bucureşti-Stockholm şi Iaşi- Milano. foto

“Pe lângă cele patru noi rute, Tarom a mărit numărul de zboruri pe săptămână pentru următoarele destinaţii: Geneva (3 zboruri /săptămână), Dublin (6 zboruri /săptămână), Praga (6 zboruri /săptămână), Amsterdam (14 zboruri / pe săptămână), Chişinău (17 zboruri /săptămână), Beirut (3 zboruri /săptămână) şi Amman (3 zboruri /săptămână)”, potrivit oficialilor companiei, care au transkis că biletele pentru zborurile din sezonul de vara 2014 sunt deja puse în vânzare. 

În preţul unui bilet de avion Tarom sunt incluse servicii de catering, transportul unui bagaj de cală de 23 kg pentru clasa economy şi a 2 bagaje cu greutate maximă de 23 kg fiecare pentru clasa business, la care se adaugă un bagaj de mână cu greutate maximă de 10 kg. De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.

“Vara 2014 se dovedeşte a fi foarte atractivă pentru cei care doresc să zboare cu Tarom. Atât cursele regulate cât şi cursele charter stau la dispoziţia clienţilor noştri pentru ca aceştia să petreacă vacanţe de neuitat” a declarat Christian Heinzmann, directorul general al Tarom.

Compania naţională a încheiat parteneriate pentru efectuarea de curse charter la vară cu plecare din Bucureşti către: Antalya si Bodrum, Heraklion, Chania, Rodos, Zakintos, Kos, Mikonos, Santorini, Skiathos, Aktio (Lefkada) ,Palma de Mallorca, Tenerife Sud şi din Cluj către: Skiathos şi Chania. Zborurile sunt operate cu aeronave din flota proprie, B737/800, B737/300, A318 si A310.

Tarom a încheiat contracte cu agenţiile Prompt Service (Cocktail Holidays), Paralela 45, Prestige Tours, Tez Tour, Aerotravel, Rezeda World Travel, Nova Travel, Fibula Air Travel. (Ziarul Financiar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 5 =