S..." />

Sunt disponibile primele anvelope Aeolus din noua serie NEO

Săptămâna trecută, Depozitul de anvelope angro Heuver a livrat primele anvelope din noua serie NEO. Este vorba despre primul tip, noua anvelopă pentru remorci NEO Allroads T+. Aceasta este în stoc la dimensiunea 385/65R22,5 cu marcajul M+S. Este prima anvelopă din seria complet nouă de anvelope pentru camioane și remorci dezvoltată de Aeolus. Anvelopa a fost testată 2 ani în condiții reale de exploatare. Noua linie NEO este produsă folosind tehnologie ultramodernă – inclusiv, printre altele, tehnologia brâului din 4 straturi – și reprezintă răspunsul dat de compania Aeolus mărcilor renumite.

Kilometraj suplimentar

Bertus Heuver, directorul Depozitului de anvelope angro Heuver: „În ultimii ani, Aeolus și-a câștigat o poziție puternică în Europa. În prezent, clienții iau în considerare la modul cel mai serios această marcă atunci când doresc să își echipeze flota de camioane și remorci cu anvelope noi și de calitate. Ne așteptăm ca marca să își continue rapid evoluția prin noua serie NEO. Marele punct forte al anvelopelor Aeolus – raportul preț/calitate, adică avantajele pentru randament – atinge un nou nivel odată cu seria NEO. În timpul testelor ample realizate în condiții reale de exploatare s-au înregistrat în ultimii 2 ani rezultate foarte bune. NEO Allroads T+, noua anvelopă Aeolus pentru remorci, permite o creștere cu 25 % a kilometrajului. Astfel, întreprinzătorii se pot bucura de un randament mult mai ridicat.”

Un răspuns puternic

„Aeolus țintește spre segmentul de vârf al pieței. Această direcție este determinantă pentru relația dintre cercetare, proiectare, tehnică și calitate”, explică Bertus Heuver. „În plus, integrarea cu Pirelli le va aduce plusvaloare ambelor mărci. În acest moment, clienții beneficiază deja de cunoștințele în materie de anvelope moderne pe care le-a aplicat Aeolus prin noua serie NEO. Anvelopele NEO sunt disponibile pentru toate pozițiile. Grație tehnologiei și metodei de producție alese, acestea corespund celor mai ridicate norme și valori europene. Anvelopele au un profil modern și întrunesc toate cerințele europene, inclusiv, printre altele, în ceea ce privește marcajele M+S și simbolul fulgului de nea. Sunt anvelope despre care se interesează clienții europeni. Prin seria NEO, Aeolus a dat un răspuns puternic anvelopelor aparținând mărcilor renumite.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 7 =