Festivitatea de..." />

Startul pentru FOTE 2013 a fost dat la Brașov

Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a început, duminică seară, cu intonarea imnului naţional şi cu parada delegaţiilor ţărilor participante. foto

Ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc pe arena Liceului cu Program Sportiv „Ion Ţiriac” din Braşov.

Participanţii la FOTE sunt cazaţi la Poiana Braşov, în „satul olimpic” special amenajat, din care fac parte şase hoteluri. 
Pe perioada desfăşurării competiţiei, toate cele şapte pârtii din Poiana Braşov (Bradul, Drumul Roşu, Kanzel, Lupului, Stadion, Sulinar şi Subteleferic) vor rămâne deschise. De asemenea, vor funcţiona toate instalaţiile de transport pe cablu. Vor exista însă restricţii pentru turişti în partea superioară a pârtiei Lupului, care va fi destinată antrenamentului sportivilor, şi în partea inferioară a pârtiei Subteleferic, unde se vor avea loc probele de schi alpin.

Peste 1.000 de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor asigura, zilnic, ordinea şi liniştea publică la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Primăria municipiului Braşov, împreună cu Comitetul de Organizare FOTE şi cu sprijinul Regiei Autonome de Transport (RAT) Braşov, anunţa că elevii şi studenţii braşoveni vor avea acces gratuit la competiţiile sportive desfăşurate în cadrul FOTE.

De asemenea, numărul de autobuze care circulă între Braşov şi Poiana Braşov va fi suplimentat pe durata desfăşurării Festivalului Olimpic al Tineretului European, iar în perioada 14 – 23 februarie, la cererea organizatorilor FOTE, Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov a înfiinţat o linie de transport special în staţiune pentru participanţii la competiţie… citește tot pe www.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 1 =