Șoferii care nu î..." />

Şoferii rău platnici vor rămâne fără permis

Deşi nu se ştie cum va fi adoptat noul Cod rutier – OUG sau proiect de lege discutat în Parlament – cert este că şoferii care nu îşi plătesc amenzile în termen de 30 de zile vor rămâne fără permis, a declarat Victor Ponta. foto

Ponta a declarat că a avut o „ultimă discuţie” cu ministrul de Interne, Radu Stroe pe tema Codului rutier.

Săptămâna trecută, Stroe anunţase că actul legislativ urmează să fie adoptat prin Ordonanţă de urgenţă, ceea ce a stârnit nemulţumirea PSD, social democraţii cerând ca proiectul legislativ să fie dezbătut (şi adoptat) în Parlament.

Ponta a clarificat luni lucrurile şi a informat că liderii USL vor decide dacă actul normativ va fi promovat printr-o ordonanţă de urgenţă sau printr-un proiect de lege cum cere PSD şi ce alte modificări vor fi aduse Codului rutier.

Indiferent când şi cum se va adopta Codul, un lucru este cert, amenzile trebuiesc plătite, nu e loc de negocieri. Cine nu-şi plăteşte amendă în 30 de zile, va rămâne fără permis.

Lipsa de comunicare între bazele de date ale Poliţiei şi cele ale Ministerului de Finanţe, care ar fi putut duce la nedorita situaţie în care unui şofer i se ridică permisul în ciuda faptului că amenda era achitată la timp, s-a rezolvat, a informat Ponta luni… citește tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 4 =