Scania, ..." />

Scania și-a majorat livrările de camioane în Ucraina

Scania, compania suedeză constructoare de camioane, a majorat de trei ori numărul vehiculelor furnizate pe piața din Ucraina. În primul trimestru al anului 2012, în Ucraina au fost livrate 69 de unități, în timp ce în perioada de referință a anului trecut doar 26. Compania de consultanță Avtokonsalting subliniază o creștere a cererii de camioane cu un tonaj de peste 16 tone de la 7,74% (2011) până la 13,17% în primul trimestru din acest an. foto

„La începutul anului a existat o tendinţă de creştere a cererii pentru camioane grele. Cea mai mare creştere a avut loc în sfera companiilor mari, care pe lângă producție, trebuie să asigure și distribuția mărfii către consumatori. Cele mai multe camioane au fost solicitate de întreprinderile din regiunile Kiev, Lviv și Donețk”, a precizat Andrei Dallakyan, directorul comercial al „Scania Ucraina”.

În acest an, „Scania Ucraina” a început realizarea mai multor proiecte care vizează îmbunătăţirea calităţii vânzărilor şi deservirii clienților Scania. „În primul rând, este vorba despre contracte de întreţinere, precum și condiţii de finanţare în dolari de la compania de leasing „Scania Credit Ucraina”, a declarat Dallakyan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − twelve =