Săptămâna Transportului în Belarus în perioada 8-10 octombrie

În perioada 8-10 octombrie, la Minsk, va avea loc Săptămâna Transportului din Belarus. În acest context vor fi organizate două expoziții internaționale specializate – „Transport și Logistică” și „Inginerie logistică”, precum și Congresul belarus de transport și logistică. foto

Săptămâna Transportului din Belarus este organizată cu susținerea Ministerului Transportului și Comunicațiilor și Ministerului Comerțului din Republica Belarus. La eveniment vor participa și reprezentanți ai Comitetului Vamal, Ministerului Industriei, de la Asociația Transportatorilor Rutieri Internaționali din Belarus (BAMAP) și alte organizații. 

Evenimentul are o mare importanță pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și logistice din Republica Belarus și statele vecine. Totodată, organizarea expozițiilor și congreselor specializate contribuie la atragerea investițiilor, proiectelor inovative și intensificarea transportului internațional de mărfuri.

La expoziții vor fi prezenți furnizori de echipamente și tehnologii pentru transport, logistică, expediții de mărfuri și servicii de depozitare, instituții de cercetare și de învățământ. În cadrul congresului vor fi organizate sesiuni la care vor fi dezbătute tendințele globale în sistemele de transport și logistică, probleme privind dezvoltarea infrastructurii de transport, reducerea costurilor de transport și logistică, creșterea traficului de tranzit etc.

Mai multe informații despre Săptămâna Transportului din Belarus aflați pe site-ul www.bamap.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 1 =