Salonul TIR 2012 de la Kiev: autovehicule pentru orice afacere

Cea de-a opta ediție a Salonului internaţional de camioane şi vehicule comerciale TIR 2012 va avea loc în capitala Ucrainei, orașul Kiev, în perioada 10-12 octombrie 2012. Expoziția va fi organizată în incinta Centrului Expozițional Internațional, Brovarskii prospect 15. Organizatorii evenimentului sunt Asociația producătorilor auto din Ucraina „Ukravtoprom”, companiile ITE Group Plc (Marea Britanie) și „Premier Expo” (Ucraina), iar în calitate de coorganizator este Ministerul Infrastructurii din Ucraina. foto

Salonul auto TIR este principalul eveniment de pe piața vehiculelor comerciale din Ucraina.  Expoziția de mașini, participanții acesteia și programul vorbesc despre starea pieței, subliniază tendințele și perspectivele industriei auto. La salonul de la Kiev vor fi expuse autovehicule pentru orice tip de afaceri – de la transport internațional pentru mărfuri și pasageri, până la cel de construcții, agricultură și retail. În rând cu camioanele vor mai fi expuse camionete comerciale și multe tipuri de remorci.

Printre companiile care și-au anunțat deja participarea se numără branduri precum Foton, Hyundai Trucks, Iveco, Isuzu, Renault Trucks, Renault, MAZ, GAZ, KrAZ, KamAZ. Autobuzele de la salonul TIR 2012 vor fi de la uzina de automobile Borispol (BAZ) și ale corporației „Bogdan”. Noile remorci vor fi expuse de producătorii străini Kogel, Krone, Schwarzmuller, precum și de compania ucraineană Everlast. În premieră, la TIR 2012 va participa și cunoscutul producător de cisterne rutiere și remorci speciale pentru agricultură şi transportare a produselor petroliere Rigual. Foarte diversă va fi și secțiunea service-ului pentru autovehiculele comerciale, care va consta dintr-un stand al producătorilor și furnizorilor din Turcia, precum și al companiilor „Rosshina”, „Sferos – Electron”, „Altstar”, „Agrotech”, „Diesel – centre”, KLS şi altele.

Programul de afaceri TIR 2012 prevede prezentarea de noi modele, test drive cu camioane şi întâlniri cu specialiștii de la cei mai importanți producători. Va avea loc și o masă rotundă pe tema „Problemele și soluțiile producţiei şi exploatării autobuzelor”, organizată de Ministerul Infrastructurii, asociația „Ukravtoprom” și Asociația Transportatorilor Rutieri Internaționali din Ucraina (ASMAP). Totodată, agențiile specializate în marketingul auto vor organiza o conferință la care vor vorbi despre stimularea vânzărilor în acest domeniu.

În viitorul apropiat pe site-ul Salonului auto va fi posibilă înregistrarea online a specialiștilor pentru vizitarea expoziției. În pavilionul în care va fi organizat Salonul vor mai avea loc expozițiile specializate „Trans Ucraina 2012” (singura expoziţie specializată care reprezintă noile tehnologii şi servicii de logistică) și „InterSklad 2012” (echipamente de producţie şi mijloace mecanizate de încărcare şi descărcare). Această vecinătate le va permite vizitatorilor şi participanţilor să aibă parte de o viziune completă a celor mai recente oferte de auvehicule comerciale şi de servicii de transport şi logistică. Mai multe detalii despre Salonul auto TIR 2012 pot fi găsite pe site-ul oficial www.tir-motorshow.com.ua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 15 =