Salonul Auto Moto 2013 se va desfăşura în perioada 3-7 aprilie

Ediţia 2013 a Salonului Auto Moto (SAM) se va desfăşura în perioada 3-7 aprilie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. foto

Timp de cinci zile, la SAM Bucureşti, pe o suprafaţă de peste 9.000 mp, îşi vor prezenta ofertele dealerii de automobile, motociclete şi scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning şi echipamente service auto-moto, precum şi companiile de leasing, asigurări şi firmele specializate în închirieri auto. 

„Ofertele de primăvară adresate clienţilor din piaţa auto-moto se vor regăsi aici, adunate într-un singur loc în spaţiul din Piaţa Constituţiei. Aşteptăm cu interes ca o parte a noutăţilor de la Geneva să fie prezentate şi vizitatorilor Salonului Auto Moto, Bucureşti (…) Acesta va fi un eveniment memorabil, un show exploziv, un prilej de a combina atractivitatea ofertelor şi noutăţilor pe piaţa auto-moto, cu momentele de relaxare prin concertele şi spectacolele ce se vor derula pe toată durata evenimentului. Totul, într-un spaţiu rafinat, confortabil şi elegant”, se spune în comunicatul organizatorilor.

La ediţia trecută, standurile expozanţilor au fost vizitate de circa 30.000 de persoane… citește tot pe www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + two =