În perio..." />

Salonul auto de la Moscova 2012 își deschide porțile

În perioada 31 august – 9 septembrie, la centrul expozițional „Crocus Expo” din Moscova, va avea loc Salonul internațional auto ediția 2012. Presa rusă scrie că Salonul auto din acest an este cel mai mare și impresionant din istoria tuturor edițiilor, pentru că suprafața acestuia depășește 100 000 de metri pătrați, vor participa peste 100 de companii, iar numărul vizitatorilor va fi de peste un milion de persoane. foto

La Salonul de la Moscova vor fi expuse cele mai de top mărci ale producătorilor locali și străini: Audi, Bentley, BMW, Brabus, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dodge, FAW, Fiat, Ford, Foton, GAZ Group, Geely, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, LADA, Land Rover, Lexus, Lifan, Luxgen, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-Royce, SEAT, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, ZAZ, УАЗ. 

Expoziția va prezenta nu doar noile modele ale producătorilor, dar va oferi și o prezentare a tendințelor ramurii. Potrivit organizatorilor salonului, dezvoltarea industriei auto la nivel mondial nu este posibilă fără o piață a componentelor auto, accesorii, servicii de asigurare și bancare, presă specializată etc.

Pe platourile deschise din cadrul centrului expozițional „Crocus Expo” vor avea loc și sesiuni de drive-test cu mașinile Mercedes-Benz, Land Rover и Luxgen. Și de această dată una din temele Salonului rămâne „Automobilul și copilul”. În acest context, în cadrul expoziției a fost amenajat un platou pentru copii unde aceștia vor putea învăța regulile de circulație rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − five =