Compania de a..." />

Rușii construiesc un autoband de model german

Compania de autostrăzi din Federația Rusă, „Avtodor”, planifică să lanseze până la sfârșitul anului 2014 o porțiune din șoseaua M4 „Don”, din regiunea Rostov, care va corespunde standardelor autobandurilor germane, a declarat directorul instituției, Serghei Kelibaha. foto

Potrivit lui, porțiunea de autostradă de la kilometrul 933 până la 1024 va fi cu plată. Aceasta va face legătura între orașele Kamensk și Novocercassk. Kelibah a menționat că una din problemele care au apărut la elaborarea autostrăzii a fost ajustarea standardelor locale cu cele europene în domeniul construcției drumurilor.

Prima porțiune cu plată de pe autostrada M4 „Don” a fost deschisă în anul 2010 în regiunea Lipețk, iar în luna mai 2010 un asemenea segment a fost dat în exploatare și în suburbiile Moscovei. Tariful de autostradă este de o rublă pentru un kilometru de drum. 

Autoritățile ruse au declarat că în anul 2015 vor mai apărea alte 15 porțiuni cu plată pe o distanță de 700 de kilometri. Distanța totală a drumului federal „Don” este de 1517 de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =