O soluție robustă de la AsstrA Pentru l..." />

Remorci pentru bobine

O soluție robustă de la AsstrA

Pentru livrarea de oțel nu vă trebuie nervi de oțel. Aveți nevoie este echipamentul pentru oțel. Remorcile cu adâncitură pentru bobină vor funcționa cel mai bine.

Creșterea constantă a industriei siderurgice determină o creștere a cererii de servicii de transport. Cea mai bună soluție este transportul oțelului în rulouri prin intermediul transportului rutier. Este un mod de livrare rapid și economic. Principalele avantaje ale transportului rutier includ posibilitatea de încărcare completă a vehiculelor, flexibilitatea de a alege traseul ideal, precum și timpii rapizi de livrare pentru încărcăturile mari și grele. Merită menționat faptul că transportul rutier nu depinde de orarele porturilor, aeroporturilor sau stațiilor de cale ferată – prin urmare livrarea durează mai puțin și poate fi efectuată 24 de ore pe zi.

Pentru a transporta oțel pe cale rutieră, transportatorul internațional și furnizorul de servicii logistice AsstrA-Associated Traffic AG oferă camioane special adaptate, echipate cu unelte adecvate, semiremorci de clasă „MEGA” pentru transportul mărfurilor supradimensionate și camioane proiectate special pentru transportul de oțel laminat în bobine. Remorcile pentru bobine au o degajare în care sunt așezate vertebrele și apoi fixate corespunzător. Ele reprezintă o soluție foarte bună pentru transportul oțelului, a staniului, a altor aliaje și a metalelor în rulouri.

„În 2018, grupul corporativ AsstrA a executat aproximativ 1200 de comenzi pentru a transporta role metalice cu transport specializat, iar aproape 10% din proiecte implicau transporturi supradimensionate. Greutatea totală a rolelor metalice expediate în 2018 cu transport specializat a fost de aproximativ 24.000 de tone, spune șeful Diviziei de transport rutier specializat de la AsstrA Paweł Androszczuk.

Toate remorcile de bobine oferite de AsstrA sunt echipate corespunzător pentru transportul rolelor metalice. Fiecare camion cu role este echipat cu suporturi, covoare anti-alunecare, centuri și un set de îmbrăcăminte de protecție pentru șofer, care include o vestă, o cască, pantofi cu vârfuri metalice și ochelari de protecție „, continuă Paweł Androszczuk.

Atunci când vine vorba de transportul mărfurilor și cei care execută acest proces, cei mai mari producători de oțel din lume solicită calitatea și siguranța serviciilor de top. Ei le găsesc pe ambele la AsstrA.

Pentru a răspunde așteptărilor clienților săi, AsstrA oferă transportul rulourilor metalice în remorci special adaptate care garantează o siguranță maximă pentru partenerii săi. Datorită unei rețele extinse de canale comerciale, grupul de companii furnizează oțel practic în orice colț al Europei și CSI – în siguranță și în timp util.

„Printre rutele principale ale AsstrA pentru livrările de camioane cu bobine sunt de la Vest spre Est în cadrul UE și de la Europa la CSI.  Experții AsstrA au o vastă experiență în transportul mărfurilor cu remorci cu greutăți de până la 25 de tone. Trebuie remarcat faptul că anul trecut grupul a creat sistemul AsstrA Track & Trace, ceea ce face posibilă urmărirea rutei de transport indiferent de locația sa. Datorită acestei aplicații, clienții noștri pot dormi liniștit. Încărcătura lor din oțel este pe mâini bune „, subliniază șeful diviziei de transport rutier specializat de la AsstrA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =