Reglementări privind circulaţia rutieră în perioada concediilor în Germania

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să se deplaseze în Germania referitor la intrarea în vigoare a prevederilor Ordonanţei privind circulaţia în perioada de concedii. Aceste modificări sunt valabile pentru autostrăzi şi unele drumuri naţionale, în perioada de concedii 2015, şi vizează camioanele cu o greutate totală maximă admisă de peste 7,5 tone şi camioanele cu remorcă. foto

Restricţiile de circulaţie pentru cele două categorii de vehicule se aplică în intervalul 1 iulie – 31 august 2015, în zilele de sâmbătă, între orele 07:00 – 20:00.

Rămân valabile, în continuare, restricţiile anterioare de circulaţie pentru tipurile de autovehicule menţionate, în zilele de duminică şi cu ocazia sărbătorilor naţionale, între orele 00:00 şi 22:00.

Informaţii suplimentare privind restricţiile de circulaţie în Germania sunt disponibile pe pagina de Internet a Ministerului Federal al Transporturilor şi Infrastructurii Digitale, utilizând link-ul:

http://www.bmvi.de/SharedDocs/DE/Anlage/VerkehrUndMobilitaet/Strasse/faltblatt-lkw-fahrverbot-in-der-ferienreisezeit-deutsch-englisch-franzoesisch.pdf?__blob=publicationFile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × one =