În sc..." />

Radarele din Belarus vor fotografia și mașinile străine

În scurt timp, înregistrările foto ale mașinilor conduse cu viteză pe drumurile din Belarus, vor viza și vehiculele înmatriculate în alte state, precum și vehiculele persoanelor juridice. foto

În prezent, radarele care realizează și imagini fotografice îi „vânează” doar pe șoferii de la volanul mașinilor cu numere de înmatriculare belaruse, care sunt simple persoane fizice. „Noile reguli se vor aplica pe parcursul acestui an. Sistemul va permite să lucrăm în regim online: din momentul comiterii abaterilor până la calcularea amenzilor. Va fi prevăzută și infrastructura corespunzătoare, care va permite achitarea amenzii pe loc cu bani cash sau cu cardul”, a explicat reprezentantul Poliției Rutiere din Minsk, Alexandr Zanimon.

Potrivit site-ului Transportal.by, radarele cu înregistrare foto au un impact pozitiv. Pe drumurile dotate cu astfel de dispozitive abaterile de la regulile de circulație rutieră s-au micșorat de 3 ori. Agenții rutieri au observat și o schimbare de comportament la șoferi în locurile unde acestea sunt instalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + five =