Se a..." />

Proiectul EDWARD – Ziua Europeană cu Zero Victime pe Șosea

Se apropie Ziua Europeană cu Zero Victime pe Șosea. Proiectul european EDWARD – the European Day without a Road Death va fi prezentat în 19 Septembrie în timpul Săptămânii Europene a Mobilității.  Campania lansată de European Traffic Police Network (TISPOL) și susținută de Comisia Europeană  susține ideea că nimeni nu ar trebui să-și piardă viața într-un accident rutier în Europa măcar în ziua EDWARD Day.

Campania propune tuturor utilizatorilor de șosele ca măcar pentru câteva minute să se gândească la riscurile pe care le înfruntă pe șosele, la situațiile riscante în care îi pot pune pe alții și la ce ar putea face pentru a reduce aceste riscuri. Inițiatorii proiectului cred cu tărie că EDWARD poate adduce o contribuție semnificativă la viitoarea descreștere a numărului de accidente rutiere soldate cu victime sau răniri grave.

Vă puteți alătura Proiectului EDWARD dacă vă hotărâți să organizați o Zi a Securității Rutiere, fie că sunteți o asociație, o companie, o societate, o autoritate națională, regională sau locală, o școală de orice nivel sau un simplu individ care acționează în numele convingerilor proprii, înregistrându-vă activitatea din ziua respectivă pe roadsafetydays.eu. De la o simplă fotografie, până la activități de informare și prevenire, conferințe sau concursuri, orice activitate poate fi înregistrată aici, între 16 și 22 septembrie.

Prima ediție a Zilei Securității Rutiere, organizată acum 3 ani, a fost un real succes și a însemnat mai mult de 120 de activități organizate în Europa și mai mult de 25 milioane de reacții pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + sixteen =