S-au ..." />

Proiecte de infastructură gândite de Silaghi şi Oprescu

Comunicat MTI: „Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, s-a întâlnit astăzi, 24 august 2012 cu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. În cadrul întrevederii, s-au purtat discuţii referitoare la proiecte cu caracter edilitar care pot fi realizate în colaborare. foto

În categoria proiectelor cu implementare imediată au fost analizate cele referitoare la creşterea numărului spaţiilor de parcare subterane din Capitală, prin folosirea galeriilor de metrou neexploatate precum şi introducerea biletului de călătorie unic, atât pentru RATB cât şi pentru metrou.

În cadrul aceleiaşi întâlniri, s-au discutat şi proiecte cu impact pe termen mediu şi lung, cum ar fi: modernizarea Gării de Nord şi a zonei adiacente, Inelul Feroviar din jurul Capitalei, primul tronson al autostrăzii A3 Bucureşti – Ploieşti (Şoseaua Petricani – Centura Bucureşti, km 0+000 – 6+550) precum şi Şoseaua de Centură din partea de Sud a Capitalei”

Parcarea subternaă de la Universitate, de exemplu, va fi terminată în cursul lunii septembrie, după ce lucrările au întârziat serios, a anunşat Sorin Oprescu. Primarul general a mai anunţat că o altă parcare, cea de la Naţional Arena, va începe să funcţioneze luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 18 =