Programul Rabla 2013 începe peste o lună. Prima de casare va fi de 1 500 de euro

Peste aproximativ o lună va demara Programul Rabla, ediția 2013. Prima de casare crește la 1.500 de euro, aproape dublu față de cea acordată până acum. foto

În schimb, va fi eliminată piața neagră a voucherelor, pentru că la cumpărarea unei mașini noi se va putea folosi un singur voucher, și nu trei, ca în anii trecuți.

Principala noutate de anul acesta la Programul Rabla este creșterea valorii tichetului de casare la 1.500 de euro, adică 6.600 de lei. Suma este aproape dubla față de cea din ultimii 4 ani și este suficientă ca avans pentru o mașină nouă.

Reprezentanții Fondului de Mediu, care va plăti prima de casare, s-au gândit și la faptul că o asemenea sumă i-ar putea tenta pe multi să stoarcă un ban de la stat.

Cei care se gândesc să profite de ocazie, să cumpere o rablă cu doar câteva sute de euro și să o dea la casare pentru a primi un voucher de 1.500 de euro, trebuie să renunțe la idee. Autoritățile vor impune ca cel care dă o mașină la casat să fie proprietarul ei de cel puțin un an.

Se va renunța însă la varianta de până acum prin care voucherele puteau fi vândute și cumpărate… citește tot pe www.stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 5 =