Probleme pe autostrada S..." />

Probleme pe autostrada Sibiu-Orăştie

Probleme pe autostrada Sibiu-Orăştie. Viaductul de la Aciliu este plin de crăpături, deşi nu a trecut nici un an de la inaugurare.Drept urmare, pe porţiunea de autostradă dintre Săliște şi Cunța se circulă pe o singură bandă. Ultimul termen era 17 august, însă constructorii nu au demarat lucrările aşa că autoritățile anunță un nou ultimatum. foto

Potrivit Digi 24, defecțiunile nu au fost catalogate ca fiind grave, iar acum expertul trebuie sa studieze dacă viaductul are într-adevăr probleme. Studiul trebuie să fie gata până în 10 octombrie, pentru ca mai apoi fie demarate lucrările de reparații. Viaductul cu o lungime de un kilometru este construit la o înălţime de 74 de metri și este cel mai mare viaduct de autostradă folosit în prezent în România.

Crăpăturile din carosabil au apărut la două luni după inaugurarea din noiembrie 2014. La pilonii de rezistență ai viaductului a apărut o fisură de aproape 50 de metri, iar experții susțin ca a apărut din cauza unor tasări necorespunzătoare ce s-au făcut în timpul lucrărilor.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 13 =