<..." />

Prin Legea Macron, Move Expert îşi consolidează succesul în Europa

Aix-en-Provence, 5 septembrie 2016. Încă de la înfiinţarea sa în anul 2012, societatea Move Expert şi-a demonstrat calităţile de prestator de servicii în folosul transportatorilor rutieri europeni.

Actor confirmat în domeniul ferry-booking, fiind întotdeauna aproape de clienţii săi şi de companiile maritime, Move Expert îşi confirmă experienţa şi spiritul pro-activ prin intermediul unui nou dispozitiv «online» creat pentru a face faţă provocărilor legii Macron.

În urma implementării deciziei N°2016-418 din data de 7 aprilie 2016 privind detaşarea conducătorilor auto străini în Franţa, la data de 1 iulie 2016 Move Expert a întocmit în timp record o ofertă completă, la cel mai bun raport calitate-preţ, redactată în mai multe limbi.

Utilizând cele mai eficiente tehnologii informatice ale momentului, Move Expert şi Vatecure Fintech au lansat un site dedicat www.macron-fr.eu (info, FAQ, actualizări) precum şi o aplicaţie web http://macron-fr.eu/fr, uşor de utilizat, care să permită transportatorilor să îşi gestioneze în timp real această nouă obligaţie legală, simplificându-le sarcinile de realizat (Vatecure Fintech este o societate din cadrul grupului care realizează dezvoltările de programe informatice în sectorul transportului rutier (TVA, ferry-booking, Legea Macron, etc).

Această platformă evoluează constant, adaptându-se aplicării noii legislaţii şi informându-şi clienţii în timp real în legătură cu situaţia şi riscurile aferente noii decizii, în 11 limbi.

Move Expert propune o tarifare «haulier friendly» adaptată dimensiunii şi nevoii existente, fără a înregistra o creştere a costurilor transportatorilor care se confruntă deja cu situaţia urgentă şi complexitatea acestei noi reglementări.

Spiritul pro-activ şi calitatea serviciilor sale stau la baza numeroaselor parteneriate cu asociaţii de transport recunoscute în Europa (FAI (Italia), MKFE (Ungaria), ASTIC (Spania), ANTRAM (Portigalia), ARTRI (România), MT (Serbia), dar şi la baza semnării de contracte cu transportatori internaţionali de prim plan din Europa.

În prezent, peste 2000 de transportatori utilizează zilnic aceste servicii şi au încredere în Move Expert, care se pregăteşte să ofere acest serviciu şi în alte ţări.

Această activitate se încadrează perfect în strategia de dezvoltare internaţională «online» a Move Expert, îmbinând experienţa dobândită timp de 23 de ani de Sébastien Schmitt cu integrarea unei societăţi de dezvoltare informatică deţinătoare de aplicaţii software performante. Acesta este doar începutul noilor oferte de servicii via Internet bazate pe crearea de aplicaţii specifice sectorului.

Despre Move Expert

Move Expert este o societate specializată în domeniul serviciilor adresate transportatorilor rutieri internaţionali, înfiinţată în 2012 de Sébastien Schmitt, specialist în domeniu, cu o experienţă de peste 23 de ani.

Prin achiziţia unei societăţi cu experienţă precum RETURN TAX, dar şi prin participarea în cadrul FASTVAT, Move Expert oferă în prezent o gamă largă de servicii printre care recuperarea şi finanţarea de TVA, ferry booking, taxe rutiere şi, începând din acest moment, reprezentare pentru Legea Macron, câştigând încrederea numeroaselor asociaţii de transport din Europa.

Move Expert este deja prezentă în Cehia, Bulgaria, România, precum şi în majoritatea ţărilor europene prin intermediul parteneriatelor existente, având peste 2 000 de clienţi.

Contact:
Sébastien Schmitt – sebastien.schmitt@move-expert.com

Tel : +33 (0)6 08 54 88 06

Link-uri utile :

http://www.developpement-durable.gouv.fr/Formalites-declaratives,47857.html

http://macron-fr.eu/fr

http://www.move-expert.com

1 comment

  1. costachescu grigore

    asta-i cam reclama. de ce nu publicatyi si pe ceilalti concurenti cum ar fi untrr sau dkv sau vilatis???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + fourteen =