Primul retailer care introduce în magazinul online pachete de cumpărături predefinite

Reprezentanţii lanţului de retail Auchan introduce o serie de coşuri de cumpărături predefinite ce pot fi comandate doar din magazinul online al companiei. Acestea pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni şi sunt livrate în toată ţara, prin curier rapid, în 48 de ore. Împachetarea produselor se face în condiţii stricte de siguranţă sanitară, respectând toate măsurile în vigoare, scrie Business Magazin.

Potrivit companiei, pachetele predefinite sunt special gândite pentru a acoperi nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar şi cele de curăţenie a casei. Astfel, în magazinul online Auchan sunt deja disponibile 6 coşuri predefinite: alimente variate de băcănie, gustări şi băuturi, produse destinate curăţeniei casei, două coşuri cu hrană pentru câini (talie medie şi mică) şi un coş cu produse pentru pisici.

În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid şi bine românilor din toată ţara. Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro şi  sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă şi siguranţă sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât şi la pregătirea comenzilor online. Feedback-ul clienţilor este unul bun până acum, aşa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi şi alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai.” a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

Preţurile coşurilor predefinite variază, în funcţie de tipologia aleasă, între 105 şi 155 lei.  Această categorie de cumpărături online este în plină dezvoltare, urmând ca în următoarea perioadă să fie adăugate şi mai multe opţiuni disponibile exclusiv pe platforma online a retailerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × two =