Prețurile vinietelor electronice rămân neschimbate în 2020 în Bulgaria

Potrivit Novinite, prețurile vinietelor electronice pentru toate categoriile de vehicule rutiere rămân neschimbate în 2020, în Bulgaria. Proprietarii sau șoferii de mașini pot cumpăra o vinietă de weekend pentru 10 BGN, unasăptămânală – pentru 15 BGN, lunară – pentru 30 BGN, trimestrială – pentru 54 BGN sau anuală – pentru 97 BGN.

Camioanele și autobuzele cu o masă maximă totală permisă din punct de vedere tehnic de peste 3,5 tone vor continua să utilizeze vinieta electronică până la introducerea sistemului de taxare, cel târziu la 1 martie 2020. Prețurile vinietelor zilnice, săptămânale și lunare pentru acestea rămân neschimbate. . Vinieta zilnică pentru toate vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone costă 23 BGN.

Pentru vehiculele cu o masă maximă totală admisibilă din punct de vedere tehnic cuprinsă între 3,5 și 12 tone, din categoria eco 0, I sau II, valoarea e-vinietei săptămânale rămâne 53 leva și a celei lunare – 105 leva. Pentru eco-categoria Euro III, IV, V sau EEV – vigneta electronică săptămânală este 40 BGN , iar vinieta electronică lunară este 80 BGN .

Vinieta săptămânală pentru camioane cu o greutate mai mare de 12 tone și cu categoria Euro 0, I sau II va costa 87 BGN, pentru clasa de emisii Euro III, IV, V sau EEV, vinieta săptămânală este 67 BGN , iar cea lunară costă 134 BGN .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 12 =