Preţul la călătoria cu feribotul între Oriahovo şi Bechet va scădea

Inaugurarea oficială a noului pod peste Dunăre de la Calafat la Vidin, la 14 iunie, ar urma să conducă la o redirecţionare a traficului, motiv pentru care tarifele la transportul cu feribotul între Oriahovo şi Bechet vor scădea în medie cu 20% atât în partea bulgară, cât şi în cea română, a afirmat marţi directorul executiv al complexului de feribot din Oriahovo, Dobri Radev. foto

Noile tarife vor intra în vigoare la miezul nopţii pe 15 iunie, a afirmat Dobri Radev. Noile preţuri pentru linia de feribot sunt: autoturisme – 17 euro, camionete – 36 euro, autobuze şi camioane – 40 de euro şi TIR-uri – 79 de euro. 

Taxa de trecere peste podul Calafat-Vidin cu autoturismul sau cu camionete de 9 locuri va fi de 6 euro, în timp ce camioanele vor plăti o taxă de 37 de euro, în funcţie de dimensiune şi greutate.

Potrivit informaţiilor apărute pe dnevnik.bg, pe baza datelor companiei bulgare River Shipping, preţul călătoriei pentru transportul cu feribotul între Calafat şi Vidin şi între Nicopole şi Turnu Măgurele sunt mai mari: pentru TIR-uri – 92 de euro şi respectiv 85 de euro, camioane şi autobuze – 58 de euro şi respectiv 54 de euro, şi autoturismele – 23 euro şi respectiv 12 euro. (Agerpres)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 3 =