Poliția rutieră din Rusia luptă contra mitei cu camerele video

Poliția Rutieră din regiunea Tiumeni din Rusia va folosi camerele de luat vederi pentru a contracara fenomenul mitei. Oamenii legii vor să îi depisteze și să îi pedepsească astfel pe șoferii care încearcă să-i mituiască pe agenții rutieri atunci când comit o încălcare sau să filmeze și cazuri când situația este inversă. foto

Camera de dimensiuni mici va fi fixată pe buzunarul uniformei polițistului rutier, astfel încât nu va fi ușor de depistat la prima vedere. Acesta va trebui să înregistreze comunicarea dintre șofer și agentul de circulație. 

Dispozitivul de înregistrare video are o memorie de 8 Gb și funcționează timp de 8 ore fără întrerupere. Camera ascunsă va ajuta agenților de circulație să demonstreze că au avut dreptate atunci când au oprit un șofer. Mai mult, utilizarea camerei ușurează munca în rândul polițiștilor: conducerea va avea posibilitatea să vadă cum se comportă subalternii în situații conflictuale, iar psihologul va putea analiza starea psihică a agentului și să intervină atunci când va fi nevoie de ajutor. (Transler)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + eight =