..." />

Podul de la Agigea va fi închis 2-4 ore în trei zile din săptămână

Podul de la Agigea va fi închis total, pentru două-patru ore, în trei zile din săptămână, până la sfârşitul anului, iar după finalizarea lucrărilor restricţia de circulaţie pe pod va fi ridicată de la 3,5 tone, cât este în prezent, la 5 tone, a anunţat, luni, prefectul de Constanţa. foto

Potrivit prefectului Eugen Bola, în perioada 23-26 octombrie podul va fi închis noaptea, la intervale de 15 minute, iar în 26 octombrie va fi închis total, timp de patru ore. 

„Între 23 şi 26 octombrie, timp de trei nopţi, între orele 23.00 şi 04.45, podul va fi închis la intervale de 15 minute. În 26 octombrie, de la ora 9.00 şi până la ora 13.00 podul se închide total pentru a fi dată jos hobana. Se scoate fasciculul afectat şi se se introduce un fascicul nou. Podul va fi închis, între două şi patru ore, în trei zile din săptămâna, iar una din zile va fi în weekend”, a explicat prefectul judeţului Constanţa.

El a precizat că aceste restricţii vor fi până la sfârşitul anului dacă şi condiţiile meteorologice vor permite efectuarea lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × four =