Pe..." />

Perturbări în circulaţia trenurilor din cauza inundaţiilor

Perturbări în circulaţia trenurilor de călători, din cauza stării excepţionale generate de inundaţiile care au loc în aceste zile, din cauza căderilor abundente de ploaie.

CFR Călători informează că este posibil să apară modificări sau perturbări în circulaţia trenurilor, din cauza avertizării de cod galben de ploi pentru opt judeţe, Alba, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi a celei de cod roşu de inundaţii pentru alte două judeţe, Gorj şi Vâlcea.

„Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic gara CFR din localitatea de plecare, pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească”, arată CFR Călători, informând asupra perturbărilor în circulţia trenurilor.

CFR Călători aminteşte că lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR, unde pot fi aflate eventualele perturbări în circulaţia trenurilor, este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile – Informaţii telefonice – Staţii, iar pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor pasagerii pot să consulte pagina de Internet a companiei (www.cfrcalatori.ro) sau să sune la numărul de telefon 021/952.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 11 =