Pepeni cu surprize descoperiți de autoritățile bulgare lângă orașul Vidin

Pe 2 iunie, în jurul orei 11:45, autoritățile bulgare au primit un apel de urgență din partea unui angajat al unei parcării de camioane de lângă Vidin, care reclama faptul că un șofer polonez de camion a auzit zgomote suspecte în semiremorca frigorifică a camionului său.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție care au constatat faptul că sigiliul semiremorcii frigorifice a fost rupt, iar în interiorul acesteia se aflau printre mai multe cutii cu pepeni, nouă persoane, şapte bărbaţi, o femeie şi un băiat de 16 ani, toți de origine afgană.

Trei dintre migranți au spus că se simt rău, motiv pentru care au fost transportați la spitalul ”St. Petka” din Vidin, unde au primit îngrijiri medicale. Viața acestora nu a fost pusă în pericol, scrie Infotrucker.

Restul grupului a fost condus la sediul poliției din zonă. Atât bărbații, cât și femeia au fost reținuți pentru 24 de ore pentru a li se stabili identitățile, în timp ce băiatul de 16 ani a primit protecție din partea poliției pentru 48 de ore.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, ancheta fiind în curs de desfășurare, anunță Ministerul de Interne bulgar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 5 =