Relaxarea măsurilor cere o igienă mai bună..." />

PellAmar recomanda

Relaxarea măsurilor cere o igienă mai bună a mâinilor

Odată cu relaxarea măsurilor pentru stoparea răspândirii noului Coronavirus, vom deveni din nou mai mobili, ne vom întoarce în mijloacele de transport în comun, vom folosi din nou lifturile și spațiile comune. Gelurile igienizante sunt o soluție practică pentru decontaminarea mâinilor care reprezintă cel mai mare risc de contaminare, atingând multiple suprafețe, iar apoi instinctiv fața, gura, nasul. În același timp, e importantă grija și atenția pe care o acordăm pielii mâinilor supusă tratamentelor agresive în această perioadă. Pell Amar Cosmetics lansează 3 geluri pentru igiena mâinilor cu 70% alcool, cu o formulă specială care lasă mâinile catifelate.

Gelurile pentru igiena mâinilor de la Pellamar Cosmetics, lansate sub marca Pellamar Med au fost concepute pentru utilizare frecventă, au 70% alcool, dar și o formulă bogată în glicerină, care protejează derma. Pellamar Cosmetics a creat o formulă agresivă cu patogenii, dar blândă cu pielea, adăugând concentrației mari de glicerină și uleiuri esențiale de lavandă și salvie. Se aplică câteva picături din gelul igienizant pe suprafața mâinii, apoi se masează până la uscare, mâinile rămânând extrem de catifelate și hidratate după aplicare. Produsul este destinat numai pentru uz extern.

Pentru că pielea este cel mai întins organ al corpului uman, este extrem de important ca noi să avem grijă de ea în permanență, iar igienizarea mâinilor în această perioadă este rutina zilnică pe care trebuie să o urmărim. Loțiunea igienizantă pentru mâini Pellamar Med este disponibilă în 3 variante: 400ml destinată pentru acasă, birouri sau spații comune, un gel de 100ml, perfect pentru a fi purtat și o variantă spray, foarte ușor de utilizat.

“Pentru noi sănătatea este frumoasă. Aceasta este mottoul după care ne ghidăm în permanență, atunci când formulăm produse, știind că o piele sănătoasă înseamnă o piele frumoasă. Am formulat aceste produse igienizante pentru mâini având în minte această credință și misiune a noastră.” Spune despre produsele nou lansate Miruna Codeanu, Director General al Pell Amar Cosmetics.

Produsele Pellamar Med sunt disponibile pe www.pellamar.com, beneficiind pe toată durata stării de alertă de 30%, împreună cu toate produsele Pellamar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =