Noul Cont..." />

Noul contract colectiv Metrorex, întregistrat la ITM

Noul Contract Colectiv de Muncă la nivel de SC Metrorex SA, pentru perioada octombrie 2013 – octombrie 2014, a fost înregistrat pe data de 17 octombrie la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) al Municipiului București, se arată într-un comunicat remis marți Agerpres de către UNITATEA – Sindicatul Liber Metrou (USLM).

‘O dată cu semnarea Memorandumului în ședința de Guvern din data de 25 septembrie, a fost posibilă deblocarea negocierilor colective și încheierea noului Contract Colectiv de Muncă la nivel de SC Metrorex SA, pentru perioada octombrie 2013 — octombrie 2014.

Noul Contract Colectiv de Muncă a fost depus și înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului București în data de 17 octombrie, fapt pentru care conflictul colectiv de muncă declarat deschis încă din data de 2 aprilie a fost dezamorsat’, se arată în comunicatul citat.

Sindicaliștii de la Metrorex și RATB au decis să suspende, pe 11 octombrie, greva anunțată pentru luni și marți, respectiv 14 și 15 octombrie, fiind mulțumiți de negocierile purtate la Ministerul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − twelve =