Asocier..." />

Noua vamă Nădlac pe A1 va avea 20 de benzi de control

Asocierea (Astaldi Italia–Max Boegl Germania ) care a construit primul lot al autostrăzii Pecica –Arad va executa lucrările suplimentare de amenajare a punctului de frontieră și a parcării de scurtă durată de la Nădlac județul Arad la conexiunea Autostrăzii A1 Sibiu–Nădlac cu Autostrada M 43 Mako – Szeged spre Budapesta. foto

Contractul în valoare de 26 milioane de lei fără TVA presupune lărgirea spațiului vamal până la o suprafață de 11 000 mii de mp. cu 20 de benzi de circulație – 10 pe fiecare sens al autostrăzii din care 6 pentru turisme și 4 pentru automarfare a precizat pentru Radio România Actualități Adrian Adler, directorul de proiect din partea companiei care execută lucrările.

Deschiderea tronsonului de Autostradă dintre Arad și Pecica (încă 10 kilometri) este programată pentru luna iunie dar pentru a ieși din România pe autostradă este obligatoriu ca și partea maghiară să finalizeze lucrările până în noul punct de frontieră de la Nădlac.

Primul lot al Autostrăzii A1 Nădlac-Arad încă nu a fost recepționat deși este deschis circulației dar cu viteză limitată la 100 km/h și interdicție de trafic greu pe sensul spre Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + thirteen =