Noi măsuri privind direcționarea fluxului de migranți în Croația

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că autoritățile locale au luat măsuri de suspendare, pe o perioadă nedeterminată, a traficului feroviar pe relația Serbia-Croația. foto

Din cauza numărului mare de migranți, există posibilitatea apariției unor probleme în tranzitul rutier prin punctele de froniteră Croația-Slovenia de la Harmica și Bregana și Croația-Ungaria de la Gorican, Dubosevica si Baranjsko Petrovo Selo. La singurul punct de frontieră rutier deschis pe relația Croația-Serbia – Bajakovo – se înregistrează un trafic accentuat și există posibilitatea formării de cozi semnificative, în special pentru autovehiculele de transport marfă.

Întrucât situaţia din teren poate suferi modificări de la o oră la alta, se recomandă cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Republica Croaţia să consulte paginile de internet ale Automobil Clubului Croat – http://www.hak.hr/en, Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate –http://www.hznet.hr, Autorităţii Portuare Croate – http://www.portauthority.hr şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilă http://www.ccaa.hr), pentru informaţii actualizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − nine =