Ministrul Transporturilor Alexandru Nazare verifică licitaţiile de întreţinere a drumurilor şi autostrăzilor

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Alexandru Nazare, a dispus joi Corpului de Control al ministerului să verifice modul în care s-au desfăşurat în anul 2008 licitaţiile pentru acordurile cadru privind activitatea de întreţinere multianuală a drumurilor naţionale şi autostrăzilor.

Adevărul

Conform unui comunicat al MTI, remis joi Agerpres, dispoziţia ministrului Alexandru Nazare se întemeiază şi pe solicitarea făcută în acest sens de directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Daniela Drăghia.

Pe 13 februarie, conducerea CNADNR a cerut Curţii de Conturi a României verificarea derulării tururor contractelor subsecvente de întreţinere vară-iarnă încheiate de către Companie.

Vă rugăm să binevoiţi a analiza şi a dispune asupra posibilităţii introducerii în programul de activitate a unor misiuni de control a căror arie de verificare să cuprindă acordurile cadru şi contractele subsecvente încheiate în baza acestora, pentru perioadele de derulare care nu au făcut obiectul unei acţiuni de control până în prezent

, se arată în adresa transmisă de CNADNR către conducerea Curţii de Conturi… tot pe Pagina Politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + four =