Circulația c..." />

Moscova: Restricţii de circulaţie pentru camioane

Circulația camioanelor de mare tonaj pe timp de zi ar putea fi restricționată pe întreg teritoriul Moscovei, a declarat primarul capitalei ruse, Serghei Sobyanin. În prezent, în partea centrală a orașului este restricționat accesul pentru vehiculele cu o greutate mai mare de 7 tone în intervalul orar 07.00 -22.00. foto

„Începând cu anul viitor, trebuie să studiem posibilitatea restricţionării accesului transportului de mărfuri nu doar în zona centrală, dar și pe întreg teritoriul orașului pe timp de zi”, a menționat primarul Sobyanin.

Șeful departamentului de transport şi dezvoltarea infrastructurii rutiere din Moscova, Maxim Liksutov, a anunțat că în regiunea Moscova sunt aproximativ 400 de mii de camioane, iar 60% din ele sunt parcate neregulamentar. Potrivit acestuia, pe autostrada inelară din Moscova circulă peste 30% din camioanele de mare tonaj, ceea ce duce la îngreunarea traficului.

„În afara orașului lipsesc cu desăvârșire zonele speciale pentru parcarea camioanelor de mare tonaj”, a mai precizat Liksutov, precizând că autoritățile din suburbiile capitalei au început amenajarea parcărilor pentru camioane, însă aceste lucrări au fost stopate în scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + twelve =