MOL România lansează MOL myISA-RO – o aplicație mobilă destinată clienților B2B

27 ianuarie 2020, București – MOL România a lansat aplicația MOL myISA-RO, versiunea pentru telefonul mobil a platformei online MOL ISA – Internet Sales Application, prin intermediul căreia clienții persoane juridice pot plasa și pot gestiona comenzi pentru toată gama de produse petroliere en gros: carburant, bitum, gaz petrolier lichefiat.

“Platforma MOL ISA este un instrument util şi apreciat de clienţii noștri datorită beneficiilor incontestabile privind rapiditatea și accesibilitatea. Prin lansarea aplicației MOL myISA adăugăm o nouă dimensiune extrem de utilă în lumea în continuă mișcare de astăzi – mobilitatea. Indiferent că se află la birou, acasă sau în drum spre o întâlnire de business, clienții persoane juridice ai MOL pot plasa rapid comenzi sau pot primi consultanță în timp real, reușind astfel să economisească timp și să-și eficientizeze operațiunile”, a declarat Bela Petrik, Head of Commerce & Logistics MOL România.

 

Din aplicația MOL myISA-RO, clienții corporate pot plasa comenzi și pot urmări statusul acestora, pot monitoriza datele de încărcare și au acces la istoricul facturilor. Aplicația include de asemenea informații despre MOL, iar mesajele trimise de clienți din aplicație ajung în timp real la un reprezentant al departamentului Comercial.

Comenzile pot fi efectuate 24 de ore din 24, online, rapid şi simplu, iar clienții au acces la toate informaţiile importante într-un singur loc, în timp real, de oriunde s-ar afla.

Clienţii pot descărca aplicaţia pe telefoane cu sisteme Android sau IOS şi o pot accesa imediat cu ajutorul credenţialelor pentru platforma ISA – Internet Sales Application.

 

Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţa autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum. În prezent, compania deţine un număr de 227 de staţii de servicii, 4 puncte de încărcare a autovehiculelor electrice, situate în 4 stații MOL din București, 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd şi un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad şi un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piaţă QUDAL. Începând cu anul 2017, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităţilor în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinațională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, aproximativ 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 75 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de peste 2.000 de benzinării în Europa Centrală și de Sud-Est, în 10 țări.

 

Date de contact pentru presă:

Dana Amzoiu  m: +40 723313001 | @: damzoiu@molromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =