Una dintre ma..." />

Memorandum: Investiţie germană în industria auto

Una dintre marile companii germane din industria auto va deschide o fabrică în România, boardul companiei urmând să adopte o decizie finală în acest sens, a anunţat premierul Victor Ponta. foto

„Zilele trecute, în şedinţa de guvern, pe lista confidenţială pentru că aşa a fost înţelegerea, am aprobat un memorandum de înţelegere cu una din cele mai mari şi mai prestigioase companii din Germania, care va deschide o fabrică în România. Nu ştiu dacă e cea mai mare, dar poate că e una din cele mai faimoase. Înţelegerea dintre noi este să anunţăm împreună acest lucru“, a spus Ponta la un post de televiziune.

Întrebat în ce domeniu va investi această companie, premierul a arătat că este vorba de un domeniu „foarte drag“ României, în care lucrează deja doi mari producători importanţi. 

Întrebat în continuare dacă este vorba de domeniul auto, Ponta a răspuns: „Doamne ajută să putem să dăm împreună această ştire“. El a precizat că investiţia va fi anunţată imediat ce boardul companiei va aproba ultima decizie în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − thirteen =