Membrii ARTRI primesc acces gratuit la informații de piață în platforma VirtualBOARD

În continuarea activităților de digitalizare a transporturilor, ARTRI a încheiat un parteneriat cu VirtualBOARD – platforma ce oferă informații de piață și suport informațional antreprenorilor și managementului superior din cadrul companiilor. Obiectivul parteneriatului constă în furnizarea de acces gratuit pentru membrii ARTRI, pe o perioada de 12 luni, la date de piață, la soluții dedicate pentru probleme punctuale de management și instrumente utile de management.

“Companiile românești de transport dovedesc un simț deosebit al adaptării la condițiile de piață în continuă schimbare. Prin parteneriatul cu VirtualBoard, ARTRI pune la dispoziția membrilor săi o expertiză utilă, care să le permită transformarea eficientă a eforturilor lor în profit”, a declarat dl Florinel Andrei, Secretarul general al ARTRI.

La rândul său, dl Cristian Bișa, Directorul MATRIX MANAGEMENT MEDIA a afirmat:

“Mediul economic curent face imposibilă obținerea performanței fără o creștere a investiției de timp în identificarea și filtrarea informațiilor care pot fundamenta strategiile și deciziile managementului. Sectorul transporturilor internaționale este unul cu provocări multiple, iar platforma VirtualBoard pune la dispoziția companiilor active în cadrul acestuia un grup de experți, un set de instrumente de management și date de piață care pot fi contribui semnificativ la contracararea acestor provocări“.

Platforma VirtualBOARD este concepută de o echipă cu experiență de 15 ani pe piața serviciilor de consultanță de management strategic și operațional; echipa a fost implicată în peste 150 de proiecte de consultanță, având în portofoliu studii și cercetări de piață pentru aproximativ 50 piețe naționale și regionale.

Platforma VirtualBOARD va deschide conturi gratuite pentru membrii organizației începând cu data de 14.11.2016, aceștia beneficiind de următoarele:

– obținerea de informații privitoare la evoluția Pieței Transporturilor în perioada 2008 -2015 (25 de indicatori prezentați sub formă grafică) ;
– posibilitatea de a relaționa în cadrul unui grup special creat cu manageri ai companiilor din același domeniu de activitate;
– informație detaliată la nivel de cod CAEN – posibilitatea creșterii specificității informației despre evoluția celor 25 de indicatori la nivel de cod CAEN;
– acces la 750 de grafice cu evoluția 2008-2015 a piețelor din România;
– posibilitatea de a evalua compania condusă/deținută;
– acces la expertiza unor specialiști în domenii critice pentru companie;
– acces la peste 150 de concepte și instrumente de management.

În speranța că veți aprecia această inițiativă comună drept una avantajoasă și cu potențial crescut pentru dezvoltarea afacerilor dumneavoastră, vă invităm să accesați platforma VirtualBOARD (www.virtualboard.ro), pentru o mai bună înțelegere a funcțiilor disponibile.

Informații detaliate despre parteneriat și acces în platforma VirtualBOARD puteți obține la email louisa.miu@virtualboard.ro sau telefon 0752.395.919.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + eighteen =