În timp..." />

Mașinile înecate din Europa sunt așteptate în Ucraina

În timpul apropiat în Ucraina vor ajunge mai multe zeci de mașini luate de viitură în timpul inundațiilor din mai multe țări europene, se arată într-un reportaj realizat de postul tv TSN. Tradițional, proprietarii acestor mașini încearcă să scape de ele vânzându-le la un preț mic, iar dealerii de pe piața neagră le duc în Ucraina, Rusia și Belarus. Aceștia nu le spun potențialilor cumpărători despre soarta mașinii. foto

Vânzătorii spun că cele mai vândute sunt automobilele noi, iar cele mai vechi sunt comercializate prin intermediul anunțurilor de pe internet. Ajunse în Ucraina, mașinile „înecate” sunt uscate și reparate în service-urile auto. Faptul că mașina a stat mai multe zile în apă nu este depistat de la bun început, însă mirosul din interior, care nu se duce ușor, le poate trezi întrebări viitorilor cumpărători. 

Experții le recomandă să fie atenți și dacă au dubii, să intre în interiorul mașinii și să verifice. Primele semne că mașina a stat în apă sunt rugina și umezeala. Majoritatea problemelor sunt însă depistate în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =