..." />

Kenworth T680 a fost numit camionul comercial al anului 2013

Camionul aerodinamic Kenworth T680 PACCAR MX-13 a fost desemnat camionul comercial al anului 2013 (Heavy Duty Commercial Truck). Acest titlul i-a fost acordat de către asociația dealerilor americani de camioane (ATD), la expoziția din Orlando, Florida. foto

„Compania Kenworth este foarte încântată de onoarea obținerii acestui titlu de „Heavy Duty Commercial Truck of the Year”, a declarat Gary Moore, manager general Kenworth și vicepreședinte PACCAR.

„Kenworth a stabilit un nou standard de excelență în industria de specialitate prin introducerea cabinei de 2,1 metri lățime, prin economia de combustibil, stilul aerodinamic excepțional și interiorul fantastic”, a mai precizat Gary Moore.

Kenworth T680 este disponibil în configurația 76 „, are o cabină de zi și noapte, fiind dotat cu motorul MX-13 PACCAR 500 CP și 1850 lb-ft cuplu. Cabina din aluminiu, asamblată de roboți în fabricile Kenworth, a fost primită cu entuziasm de clienți și de dealeri. Camionul în ansamblu este apreciat și de Agenția pentru Protecția Mediului (EPA), fiind considerat cel mai aerodinamic model dintre toate camioanele Kenworth, în cei 90 de ani de istorie ai mărcii. În anul 2011 producătorul Kenworth a obținut pentru modelul T700 titlul cel mai bun camion greu.

Din asociația dealerilor americani de camioane (ATD) fac parte aproximativ 2000 de dealeri de camioane medii și grele.

Kenworth este unul din cei mai buni producători de camioane medii și grele din lume și face parte din grupul PACCAR. Mai multe detalii despre Kenworth puteți afla pe pagina oficială a companiei www.kenworth.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =