Kazakhstan. Traficul greu a fost restricționat pe timp de vară

Compania de drumuri din Kazakhstan „Kazahavtodor” au dispus restricționarea provizorie a traficului pentru autovehiculele cu greutate de peste 8 tone, în zilele în care temperatura aerului depășește 25 de grade Celsius. Restricția a intrat în vigoare de la 1 iunie, iar valabilitatea acesteia variază în funcție de zonele climaterice din țară. foto

Astfel, începând cu 1 iunie până pe 15 august, între orele 11.00 – 21.00, traficul greu va fi interzis pe drumurile din regiunile Akmolinsk, Aktiubinsk, Karagandinsk, Kostanaisk, Pavlodarsk, precum și în regiunile Kazakhstanului de est, vest și nord. 

În regiunile Almatinsk, Atîraus, Jambîlsk, Karagadinsk (raionul Jezkazgansk), Kazîlordinsk, Mangîstausk și regiunea Kazakhstanului de sud, restricțiile de circulație vor fi în vigoare în perioada 1 iunie – 31 august, în intervalul orelor 10.00 – 22.00.

Excepție fac transporturile internaționale de mărfuri și persoane, conforme cu acordurile internaționale, vehiculele care intervin în caz de forță majoră, transportul de mărfuri perisabile, periculoase și de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − five =