Producătorul ru..." />

KamAZ ajunge în India și se gândește la China

Producătorul rus de camioane KamAZ intenţionează să se concentreze pe extinderea sa pe piaţa indiană. Totodată, constructorul rus studiază posibilitatea intrării pe piața din China, a declarat directorul general al companiei, Serghei Kogoghin. foto

„Chinezii sunt dispuşi să lansăm o linie de producție comună”, a declarat Kogoghin, precizând că este vorba despre o companie, fără să divulge numele acesteia.

Cu toate acestea, Serghei Kogoghin a spus că astăzi KamAZ nu are posibilitatea să deruleze concomitent două proiecte mari în India şi China. „În China intrarea pe piață este foarte costisitoare, deşi avem deja opţiuni în acest sens. Trebuie să se înţeleagă faptul că deprinderea acestei pieţe este extrem de dificilă, a declarat directorul KamAZ. „Acum ne-am concentrat toate resursele umane şi financiare în India”, a mai precizat el.

KamAZ este cunoscut datorită mașinilor de mari dimensiuni (tractoare, camioane, etc.), dar care realizează și autoturisme compacte și ieftine, cel mai cunoscut fiind Oka VAZ 11113.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 5 =